Dubnsko čišćeneje Splendid

Tapecirane Stolice – Fotelje

Dubinsko Čišćenje Dubinsko čišćenje namještaja, stolica i fotelja koji su u dnevnom boravku obično najkorišteniji komadi namještaja u svakom domu. Vrlo često onako umorni uvalimo se bez obzira na odjeću koju trenutno nosimo pa tako svakodnevno nanosimo sve više bakterija i prljavštine na tapecirane dijelove. Nerijetko ih slučajno zalijemo kakvom pivom, sokom što ostavlja ružne mrlje iako ste ih odmah pokušali isprati vodom. Ako imate malu djecu onda znate da oni jednostavno ‘obožavaju’ nasloniti glavicu baš na sjedeći dio stolice i fotelje. Neki je čak i liznu jezikom, a vi ste minutu ranije sjedili u toj fotelji u odjeći koju ste nosili cjeli dan na poslu, autobusu, autu.. Jasno vam je koliko ste svega nepoželjnog ostavili na toj stolici. A tu je i onaj prokleti neugodan miris koji je s vremenom sve jači . Vrijeme je da nešto poduzmete. Strojno dubinsko čišćenje Vašeg tapeciranog namještaja riješiti će problem raznih bakterija, prljavštine i mrlja te mu dati svježinu i ugodan miris. Stručno, profesionalno i detaljno očistiti ćemo svaki dio vašeg tapeciranog namještaja. Kada se odlučite za dubinsko čišćenje nazovite nas kako bi dogovorili termin dolaska kod vas. Logično da nećete radi čišćenja prevoziti namještaj u našu praonu. Dubinsko čišćenje namještaja

Na poziv dolazimo u Vaš dom !


Dvosjed – Trosjed

Situacija sa njima nije nimalo bolja. Svakodnevno izležavajne onako u papučama ili čarapama ‘ugodnog mirisa’, dječje skakutanje ili kućni ljubimac ako ga imate, svi su povremeno na tom dvosjedu ili trosjedu. Već polako sanjate neki novi trosjed onako mirisan, čist, bez dlaka, raznih mrlja, bez mirisa prljavih čarapa u vašem nosu dok se ugodno odmarate nakon napornog radnog dana. Pozovite nas i dubinsko čišćenje namještaja ispuniti će sve vaše snove bez da kupujete novi komad namještaja što je neusporedivo financijski veći izdatak.

Dubinsko Čišćenje Madraca

Nekad su ih naši stari nosili na zrak, sunce i bili su uvjereni da su kako tako pročistili madrac. Samo su ga prozračili i ništa više. Sve ono nepoželjno što madrac skriva duboko u unutrašnjosti (ponajviše grinje) ostalo je i dalje na istom mjestu. Vremena su se promijenila pa i izrada madraca. Danas se madraci rade od sasvim drugih materijala. Takvi materijali su u večini pogodni za dubinsko čišćenje koje će ukloniti sve nepoželjno i skriveno u madracu. Noć i miran san su najvažni za Vaše zdravlje, radnu sposobnost i raspoloženje. To bi si svakako trebali priuštiti, a i mi vam to od srca zelimo.

Zato, laka vam noć i miran san!

 
[supsystic-gallery id=2 position=center]

Nazovite nas Svaki radni dan od 09 – 18 sati